O nama


Auto škola “MiS   osnovana je  1993. godine u Leskovcu. Dugogodisnje poslovanje glavni je pokazatelj kvaliteta nase obuke. 
Zadovoljan i naučen đak je najbolja reklama koju možemo imati. 
Jedino kvalitetan rad ostvaruje uspeh. Obuka za “B” “C” i “CE” kategoriju poverena je iskusnim instruktorima.
U svakodnevnom radu kroz razgovor sa kandidatima podstičemo razvijanje njihove svesti o kulturi saobraćaja jer je ona itekako bitna da bi oni jednog dana postali savesni i bezbedni vozači. 
Nalazimo se u ulici Devet Jugovica 2/b blizu “Tri šesišra”.
Radno vreme od 08:00 do 14:00 
 
Leskovac – Održano je prvo polaganje vozačkih ispita po novom zakonu. Leskovačka Auto škola MIS prva je škola za obuku vozača u gradu koja je dobila dozvolu za  rad , a danas je po novom rešenju i novim uslovima koje propisuje novi zakon o Auto školama osposobila 6 novih vozača koji su položili vozački ispiti.
Prva grupa vozača se pokazala veoma uspešno. Svi su položili.
Po novom zakonu, dnevno može da polaže najviše šest vozača.
Novina ima i u praktičnom delu polaganja, ali samo na poligonu. Za vreme jednog od zadataka čak je i instruktor u obavezi da sedi pored vozača.
„Licenciranje koje je novina u ovom zakonu je završeno pre dva, tri meseca za instruktore, licenciranje za predavače je u toku i biće okončano januara“ kaže vlasnik škole Mis Goran Marjanović i dodaje da je Praktični ispit zahtevniji a zakon je propisao da njegovo polaganje od momenta ulaska u automobil, gradske vožnje, poligona i nazad ne može da traje manje od 45 minuta.
Teorijska obuka realizuje se 15 dana i kandidat  je u obavezi da odsluša sva predavanja da bi prešao na praktični deo, dok se kompletna obuka završava se za dva do tri meseca.
Kandidati koju su u bilo kojoj školi položili samo test pa stali zbog nastale situacije i novog zakona, moći će da nastave i krenu samo sa polagnjem vožnje u školi koja je dobila licencu.
Иди на врх